Ylläpitäjät

GreenHub ylläpitäjät

GreenHubissa on mukana kahdeksan tutkimus-, koulutus-, kehitys- ja innovointiorganisaatiota. Näiden vahvuudet ovat erilaisia ja näin yhdessä GreenHub yhteisö edustaa monipuolista, ammattitaitoista ja alansa parasta osaamista. GreenHub verkoston rahoitus pohjautuu toimijoiden käytössä oleviin eri rahoitusinstrumentteihin sekä tapaus-/hankekohtaisiin yritysrahoitusosuuksiin.

Business Joensuu

Business Joensuu toimii seitsemän kunnan, 120 000 asukkaan ja 6 500 yrityksen seudulla. Yhtiö tarjoaa palveluita yritysten käynnistämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, investointeihin ja sijoittumiseen, sekä Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluita. Lisäksi Business Joensuu tuottaa eri toimialojen kasvu- ja kilpailukykyohjelmia, jotka luovat yrityksille parhaat edellytykset toimia Joensuun alueella. Vastaamme asiakastarpeisiin hyvällä sykkeellä, ammattitaitoisesti ja tuloksellisesti. 

European Forest Institute

The European Forest Institute is an international organisation, established by European States. We conduct research and provide policy support on issues related to forests. We facilitate and stimulate forest-related networking and promote the dissemination of unbiased and policy-relevant information on forests and forestry. We also advocate for forest research and for the use of scientifically sound information as a basis for forest policies. 

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisin tiedeyliopisto. Korkeatasoinen ja tieteidenvälinen tutkimuksemme ja koulutuksemme vastaavat maailmanlaajuisiin haasteisiin ja rakentavat kestävää tulevaisuutta. Tutkimuksemme on useilla aloilla maailman kärkeä. Olemme 19 tieteenalalla maailman 400 parhaan yliopiston joukossa. Tarjoamme opetusta lähes sadassa pääaineessa ja koulutamme tulevaisuuden osaajia muuttuvan työelämän tarpeisiin. 

Karelia-ammattikorkeakoulu

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä yhteistyötä erilaisissa kehitys- ja tutkimushankkeissa alueen yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa. 

Luonnonvarakeskus

Luonnonvarakeskuksessa eli Lukessa työskentelevät tutkijat ja asiantuntijat tuottavat uusia ratkaisuja suomalaisen biotalouden kestävään kehittämiseen ja uusien elinkeinojen edistämiseenTavoittelemme yhteistyössä biotaloudelle rakentuvaa yhteiskuntaa. Luonnonvarojen kestävä käyttö vaatii erityisesti tietotaidon ja uusien liiketoimintamallien kehittymistäja tiivistä yhteistyötä. Kokoamme yhteen luonnonvarojen sekä vastuullisen ruoantuotannon osaajat. Tämä tekee meistä yhden maailman monitieteellisimmistä alan tutkimuskeskuksista. 

Riveria

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama laatupalkittu monialainen koulutuksen järjestäjä. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Ensisijaisesti huolehdimme osaavan työvoiman saannista Pohjois-Karjalassa ja työelämäyhteistyö onkin toimintamme vahva perusta. 

Suomen metsäkeskus

Metsäkeskus on metsäalan edistämisorganisaatio, joka neuvoo metsänomistajia ja metsäalan toimijoita, käsittelee metsätalouden rahoitustuet, valvoo metsälakia ja kerää ja ylläpitää metsätietoa. Metsäkeskuksella on paras tuntemus maakunnan metsätalouden tilanteesta ja alueella toimivista metsätaloutta harjoittavista yrityksistä. Yritysneuvoja auttaa monessa käytännön asiassa. Metsäkeskuksessa on myös laajaa hanketoimintaa, johon kannattaa tutustua.

 

Suomen ympäristökeskus

Suomen ympäristökeskus eli SYKE on monialainen tutkimus- ja asiantuntijalaitos. Tärkein tehtävämme on ratkaista yhteiskunnan polttavia kysymyksiä, joilla on vaikutusta ympäristöön. Rakennamme kestävää yhteiskuntaa. Tarjoamme julkiseen ja yksityiseen päätöksentekoon välttämätöntä tietoa, monitieteistä osaamista ja asiantuntevaa palvelua. Meitä on noin 700 osaavaa asiantuntijaa ja tutkijaa. Työskentelemme kotimaisten ja kansainvälisten kumppanien kanssa tiiviissä ja innostavassa yhteistyössä.