Green Hub
      

Haku

Tutkija, asiakasvastaava Karri Pasanen, Luonnonvarakeskus Luke:

Verkostoituminen on tässä se juttu

Moni Green Hubin yrityskontakti alkaa puhelinsoitolla tutkija Karri Pasaselle. Hubbarina Pasanen korostaa verkostoitumisen tärkeyttä. Green Hubiin yhteyttä ottavan yrittäjän ei tarvitse etukäteen tietää, kenen tutkijan tai asiantuntijan ovelle nyt pitäisi kolkutella – pääasia, että yhteys syntyy ja verkosto pääsee näyttämään voimansa.

- Yhteydenoton jälkeen prosessi käynnistyy ripeästi. Osa kysymyksistä ohjautuu suoraan tietylle asiantuntijalle, osaa pohdimme säännöllisissä hubbaritapaamisissa ydinporukalla. Voi olla niinkin, että hubbarien on yhdessä mietittävä, kenen tai keiden asiantuntijoiden tontille joku kysymys parhaiten osuu, hubbari Karri Pasanen havainnollistaa.

Pasasen mukaan verkostoituminen on koko Green Hubin onnistumisen ydin. Ihmiset oppivat tuntemaan toinen toisiaan – tutkijat ja asiantuntijat toisiaan eri organisaatiossa ja yhtä lailla yritykset laajan asiantuntijaverkoston henkilöitä ja heidän osaamistaan.

´Kun ihmiset kohtaavat ja tieto liikkuu, ymmärrys mahdollisuuksista lisääntyy´

- Verkostoituminen vahvistaa kumppanuuksia, joiden kautta pääsemme rakentamaan toimivia ratkaisuja elinkeinoelämälle. Kun ihmiset kohtaavat ja tieto liikkuu, ymmärrys mahdollisuuksista lisääntyy.

Tutustu myös näihin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lue lisää »

Lisää vaikuttavuutta

Lue lisää »

Green Hub -toimijat

Lue lisää »