Yhteistyötarjoukset

Tälle sivulle kokoamme aktiivisesti toimijoiden ja henkilöiden yhteistyötarjouksia. Yhteistyötarjouksien kautta toivomme, että toisistaan kiinnostuneet toimijat ja henkilöt kohtaavat ja uutta yhteistyötä syntyy. Voit selata tarjouksia ja ottaa yhteyttä suoraan haluamaasi tarjouksen tekijään. Voit myös muotoilla oman yhteistyötarjouksesi ja lähettää sen meille tänne sivulle julkaistavaksi. 

Aloita yrittäminen, kehity, kasva, kansainvälisty tai sijoitu Joensuun alueelle

Haluatko aloittaa yrittämisen, haluaako yrityksesi kehittyä, kasvaa ja kansainvälistyä tai haluatko tulla töihin Joensuuhun?  Suunnitteletko yrityksen ostamista tai myymistä? Tai mietitkö sijoittumista Joensuun alueelle ja etsit uusia toimitiloja?

Tule mukaan palveluihimme! Saat täsmäapua juuri yrityksesi tarpeisiin (ja vertaistukea muista yrityksistä). Hallinnoimme myös kahta alueellista kasvurahastoa, joista on mahdollista saada pääomasijoituksia asiantuntevan hakemus- arviointimenettelyn kautta. Pyydä meidät käymään, niin kartoitamme tarpeenne  ja ehdotamme teille sopivia palveluita! Lisätietoja palveluistamme sekä yhteystiedot: www.businessjoensuu.fi.

BCon Oy

BCon Oy etsii kanssasi kannattavimmat ratkaisut ajankohtaisiin biotalous- tai ilmastohaasteisiin ammentaen käytännön liiketoimintakokemuksesta.

Tutustu palveluihimme verkkosivuillamme ja potkaise asiat liikkeelle varaamalla palaveriaika!

European Forest Institute (EFI)

Forests, forestry and the forest-based sector are the cornerstone of the European bioeconomy, and a major contributor to climate change mitigation. The speed and scale of European forest bioeconomy development crucially depends on several questions, such as technological and market developments within and outside the forest-based sector, the dynamics of global biomass demand and supply, the European and international policy framework and the ability to use forests in a sustainable way. Forest bioeconomy is also affected by globalization, the digital economy and symbiosis with other sectors: construction, chemicals, textiles and energy, etc. 

EFI's Bioeconomy Programme addresses the need for foresight, interdisciplinary and cross-sectoral research at the interface of markets, products, policies and forest resources. Generating knowledge about the broad sustainability implications of developing a European forest bioeconomy, as well as the effects of different regulations and policy incentives is also key. 

We connect from the local level to the national, European and even global level.  

You are most welcome to contact us to explore possible cooperation! 

Karelia

Karelian hiilineutraaleja ratkaisuja tiimin monialaiset tutkimus- ja kehitystyön ammattilaiset ovat valmiita auttamaan yritystäsi kehittymään ja ratkomaan haasteitasi. Liittyipä kehittämistarpeesi energiantuotantoon, sivutuotteiden jalostamiseen tai kiertotalouteen olemme käytettävissäsi. Tiimimme on esimerkiksi kehittänyt monipuolisen yritysjoukon kanssa hakkeen ja pellettien tuotantoa, energiakäyttöä, sekä hajautettuun energiantuotantoon liittyvää liiketoimintaa sekä kotimaassa, että kansainvälisessä ympäristössä. Opiskelijoiden tekemät energia- ja ympäristötekniikan ja metsätalouden opinnäytetyöt tarjoavat paljon mahdollisuuksia kehitystyöhön. 

Ota yhteyttä täältä!

Liiketoimintaverkostot ja -mallit

Metsäekonomian tutkijaryhmänä olemme jatkuvasti kiinnostuneita yhteistyöstä, jossa ratkomme kestävän talouden haasteita yhdessä yritysten kanssa. Osaamisiamme ovat metsäbiotalouden liiketoimintaympäristöt ja kestävät liiketoimintamallit. Viimeaikaisia töitämme ovat mm. metsänvuokrauksen arvoverkostoanalyysi suomalaisessa yksityismetsätaloudessa, alustatalouden merkitys kansainvälisten liiketoimintaverkostojen kehittymisessä sekä Suomen ja Uruguayn metsäbiotalouden liiketoimintaympäristöjen vertailu.

Ota yhteyttä täältä, niin mietimme kuinka tutkimuksemme voi edistää sinun yrityksesi liiketoimintaa.

Metsäopiskelijoiden Osuusmetsä

Lisätietoa ja yhteydenotot täältä!

Metsä- ja luontotieto käyttöösi

Yksi Metsäkeskuksen tehtävistä on metsätalouden ja siihen liittyvien alojen toiminnan edistäminen. Metsäkeskus tarjoaa yritysten ja muiden toimijoiden käyttöön metsä- ja luontotietoa, joka on koko metsäalan perusinfra ja jonka päälle metsäalan toiminta rakentuu. Kun kaipaat apua toimintasi kehittämisessä tai sinulla on hyvä hankeidea, johon tarvitset luotettavan kumppanin, ota yhteyttä.

PenTen Oy – kannattavaa ilmastoviisautta ja edelläkävijyyttä hiilineutraaliin liiketoimintaan

PenTen Oy on kotimaassa ja kansainvälisesti toimiva asiantuntijayritys, joka auttaa löytämään ideoita, ratkaisuja, rahoitusta ja yhteistyökumppaneita asiakkaan toiminnan kehittämiseksi.

Substanssiosaamisen ydintä ovat metsäbiotalous, kiertotalous ja kestävä kehitys sekä aluekehitys ja luova talous.

Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat aihealueen asiantuntijaselvitykset, koulutukset, esitelmät, lehtikirjoitukset ja tilaisuuksien moderoinnnit –  suomeksi tai englanniksi.

Toimeksiannot voivat liittyä myös strategian tai liiketoimintasuunnitelman laadintaan, organisaation kehittämiseen tai yritysjärjestelyihin.

Ota yhteyttä:

Pentti Hyttinen

PenTen Oy

Puh: 040 546 5227

S-posti: pentti.hyttinen@penten.fi

www.penten.fi

SYKE

Monialaisena tutkimus- ja asiantuntijalaitoksena olemme Suomen ympäristökeskuksessa kiinnostuneita ratkaisuhakuisesta yhteistyöstä tukemaan kestävyysmurrosta. Haluamme edistää kierto- ja biotaloutta, uusia liiketoiminnan puhtaita ratkaisuja sekä kestävää kulutusta ja tuotantoa. 

Ota yhteyttä täältä niin katsotaan miten voimme yhdessä edistää kestävämpää tulevaisuutta. 

Vuokraa nero

Vuokraa nero palveluLuken Vuokraa nero -palvelun avulla yrityksesi voi “varata” Luken asiantuntijoita tuotekehityksen ja T&K&I-toiminnan tueksi teille sopivaksi ajanjaksoksi. Luken asiakaspäälliköt etsivät juuri sinun yrityksellesi sopivan neron vastaten yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Asiantuntijapalvelua voi hyödyntää esimerkiksi, kun yrityksessäsi on tunnistettu kehitysprosessin tarve tai tarvitsette keskusteluapua uuden idean eteenpäin viemisessä. Tämän ainutlaatuisen palvelun avulla yrityksesi saa merkittävän resurssin ja kilpailuedun muihin toimijoihin. Ota yhteyttä Lukeen täältä!